vrijdag 8 april 2011

Ankervissen De Zeearend donderdag 7 april 2011

Vandaag donderdag 7 april 2011 met De Zeearend op anker gevist bij de Meerkerk.
 
Met goede moed en volle stoom richting de favoriete stek om met 10 vissers de hengels uit te gooien.
 
Verwachtingen waren goed ondanks dat het gisteren spring tij was.
 
Binnen enkele minuten kwamen inderdaad de eerste scharren, grote botten en een enkele schol naar boven.
 
Een paar uurtjes later werden de vangsten minder, dus Dre Vriends van de Big Marlin opgeroepen om te kijken of zijn stekje, 2 mijl verder, meer vis opleverde. Dit was het geval, dus anker op, even varen en hupsakee, anker erin en vissen maar.
 
Dit was inderdaad een betere stek, de vis wel iets kleiner dan bij de eerste stek, maar hier kwamen veel doubletten en een triplet binnen.
 
De doublet koning van vandaag was toch zeker Sven Hanneman alias "de Doubletman" (een bijnaam heb je zo te pakken aan boord).
Zijn vorige uitspraak was "beter een slechte dag gevist dan een goede dag gewerkt", ben toch benieuwd of er nog een gevleugelde uitspraak bijkomt nu er goed gevangen is....
 
Zelf ook nog meegevist met 1 hengel, vangst 26 maatse scharren + een stuk of 10 teruggestuurd met de boodschap om het volgend nog eens te proberen + een 5 botten (sommige botten aan boord waren echt groot!) en een stuk of wat schollen.
 
Conclusie, ze zitten er weer! Kijk rustig eens op onze agenda http://www.wrakvissen.nu/2.php  ,de eerstvolgende uitvaart voor het ankervissen staat gepland op woensdag 20 april, uiteraard kan je ook voor ankervissen boeken op die dagen die nog volledig beschikbaar zijn, dan zoeken wij de overige hengelaars erbij.... 

Met vriendelijke groet,
 
John Luchies
De Zeearend
0031(0)612273749
www.wrakvissen.nu
http://wrakvissen.blogspot.com
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten