dinsdag 6 september 2011

IJsland Festival deel 2

IJsland festival, deel 2

 

In vervolg op mijn laatste bericht over IJsland, hierbij natuurlijk de hamvraag: was onze 20kg plusser goed voor de volgende dagprijs? Jazeker! VC de Kabeljoekels / Team De Zeearend had voor de 2e keer een dagprijs en Rik mocht hem weer op zijn naam schrijven.

 

De rest van de dagen was het weer wat onstuimig en hebben we vooral de uurtjes doorgebracht in het Fjord en op het randje van de monding van het Fjord.

 

Alhoewel de overige deelnemers verwoede pogingen deden om de vangsten van Rik te overtreffen, zelfs door de zee op te gaan onder slechte omstandigheden, mocht het niet baten.

 

Het festival hebben we dus gewonnen!

 

Rik mag volgend jaar gratis mee naar IJsland, zijn maatje Erik zal er zeker bij zijn en de rest van de teamleden moeten de agenda er nog eens op na slaan.

 

Er zijn zoveel leuke dingen te doen op deze aardbol en onze vakantie dagen zijn beperkt, maar oh wat was dit een geweldige ervaring.

 

IJsland, een absolute aanrader!

 

Het moet tevens gezegd worden dat Raffie & Linda hun uiterste best hebben gedaan om dit festival zo goed mogelijk te regelen. Natuurlijk gaan er dingen fout, maar ik geef het je te doen, de zorg voor al die vissers, en alles er omheen..

 

Wat mij en ons team betreft, Raffie & Linda, Chapeaux!

 

Wil je ook een keer mee? Kijk op www.cordestravel.nl

En vergeet niet eerst zo'n sweater van de Zeearend te kopen, want geen mooier plaatje dan al die vissers daar rond zien te lopen met De Zeearend!

Over saamhorigheid gesproken….

 

Voor nu, weer terug naar de dagelijkse gang van zaken. Vissen op de Noordzee!

Ook daar zit nog steeds vis, dus laat het mooie weer maar komen,

De Zeearend is er klaar voor.


Met vriendelijke groet,
 
John Luchies
De Zeearend
0031(0)612273749
www.wrakvissen.nu
http://wrakvissen.blogspot.com
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten