zondag 19 februari 2012

Wrakvissen De Zeearend


Maandag 6 februari wrakvissen.
De vis is ineens weer weg! Boven de 40 mijl geweest met toch echt goede vissers aan boord, maar wat er niet zit, kan je ook nbiet vangen.
De kabeljauwen die aan boord kwamen hebben ook vrijwel geen hom of kuit, dus wellicht dat ze nu aan het kuit schieten zijn op het zand. Voordeel hiervan zou moeten zijn dat zodra ze klaar zijn ze met heel veel honger terug komen op de wrakken.
Blijft nog 1 vraag over: wanneer zal dat zijn?
 
Donderdag 9 februari wrakvissen.
Wel vis kunnen vangen. Slechts 3 wrakjes nodig gehad met iedere drift een 2-3 vissen, maar niet geweldig. In ieder geval niet zoals een paar weken geleden. Wel in ieder geval een gezellige groep met ervaren en niet ervaren vissers. Voor diegene die wat minder fortuinlijk waren heb ik een extra visje gevangen zodat ze niet met lege handen naar huis gingen. Topper van de dag, chrome pilker met rode oogjes. ongelofelijk, laten zakken, pats boem hangen, soms tot 2 keer binnen 1 drift. Jammer genoeg was er maar 1 zo'n pilker aan boord, maar denk wel dat de leverancier binnen 48 uur uitverkocht zal zijn..
 
Vrijdag 10 februari wrakvissen.
Gisteren mazzel gehad, vandaag bijna geen schub te vangen. niet alleen bij ons, maar slechte berichten vanuit alle hoeken van de Noordzee. Er was nog wel wat te vangen in Belgisch water, maar daar zaten wij niet in de buurt..
 
Zaterdag 11 februari wrakvissen.
Drama. Hetzelfde als gisteren. Wat ons betreft, laat maar waaien!
Zou goed zijn als we even een paar weekjes slecht weer krijgen al was het alleen maar omdat ik ook de nieuwe motoren etc. ga inbouwen, kunnen de wrakken weer volstromen met verse vis!
 
Tot in maart!

Met vriendelijke groet,
 
John Luchies
De Zeearend
0031(0)612273749
www.wrakvissen.nu
http://wrakvissen.blogspot.com
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten